top of page
FvdS_064_Hester_4398_75dpi_edited.jpg

Wil jij meer
werk geluk?

Je binnenste buiten

Veel mensen zullen het herkennen.

Het gevoel dat je van binnen weet dat er iets moet veranderen, maar dat je er maar niet toe komt de eerste stap te zetten of je niet weet waar je moet beginnen. Je hersenen lijken te hoelahoepen. Steeds hetzelfde rondje en steeds eindig je weer waar je begon.

Als je vastloopt in je keuzes, maar wel toe bent aan een nieuwe afslag in je leven, kan het helpen om iemand van buiten met een frisse blik op jouw leven en mogelijkheden met je mee te laten denken. Met mijn ervaring weet ik waarnaar moet kijken om met jou de opening naar verandering te ontdekken.

 

Ik zie jou, maar ook je omgeving. Die vertelt veel over wie je bent en wie je wilt zijn. Over je waarden en passies, ook als je daar al een tijdje niet meer zo warm voor loopt. Over je relaties en wat zij voor je betekenen. Hoe ze je kunnen ondersteunen, maar ook remmen. Maar vooral over waar je nu staat en in welke richting jijzelf zou willen bewegen.

 

Ontdek samen met mij wat je diepere drijfveren zijn en ervaar de ruimte die dat biedt om die eerste stap naar verandering wel te kunnen zetten.

Hester Rijpkema

Systemisch coach, Trainer, Mediator en Vertrouwenspersoon

Als gepassioneerd ondernemer ben ik gedreven door de dynamiek van verandering en de vrijheid van het ondernemerschap. Mijn veelzijdige levenspad bracht me van "Boerin naar Modekoningin."

 

In de tijd van mijn modewinkel, raakte niets mij dieper dan het zien mensen die worstelen met hun zelfbeeld en in hoeverre dit impact heeft op hun innerlijke welzijn. Daarnaast heb ik door eigen situaties ervaren hoe belangrijk communicatie en begrip is. In mijn rol als coach zet ik mij in op verschillende vlakken met betrekking tot ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en mediation. 
 

Wil je meer over mij weten? Klik dan op onderstaande button.

38©FvdS_Hester_300dpi_18 november 2022_edited.jpg
Hester, heeft mij als coach enorm geïnspireerd door mij te helpen inzicht te krijgen waar bepaalde problemen vandaan kunnen komen. Haar familieopstelling werkte voor mij erg verhelderd.

Marry Brink

Ik help je graag op weg

DE VERANDERIJ

Joure Friesland

+31622114933

Bedankt voor het verzenden, we proberen binnen 24 uur antwoord te geven.

bottom of page