top of page
Fietser van bovenaf

Werkwijze

Gestructureerd en Effectief

Intakegesprek 

We starten altijd met een vrijblijvend (telefonisch /online)15-minuten intakegesprek, waarin jij je vraag kunt formuleren en we samen kijken of ik de juiste hulp kan bieden. Dit gesprek is altijd kosteloos.

 

Coachingstraject

Bij coaching starten we met een diepgaand 1,5 uur durend gesprek om jouw vraagstuk helder te krijgen en het benodigde aantal sessies te bepalen.

 

Relatie coaching traject

Bij Relatie coaching starten we met een persoonlijk intakegesprek van 1,5 uur per deelnemer om jullie communicatieprobleem of conflict helder te krijgen. Op basis van deze informatie kunnen we een schatting maken van het aantal benodigde sessies om te komen tot een hernieuwde verbinding of tot een VSO.

Extern vertrouwenspersoon

Hierbij starten we met een kennismakingsafspraak en leg ik u uit wat de taken zijn van een vertrouwenspersoon, hieruit maken gezamenlijk we een plan van aanpak en een overeenkomst wat passend is bij uw bedrijf.

 

Vertrouwen is de sleutel tot succes in dit proces. Mijn aanpak combineert systemische principes met NLP en andere vaardigheden wat resulteert in een unieke methode die bewezen effectief is.

Klaar om samen te werken aan jouw groei, succes en/of jullie verbinding?

bottom of page