top of page

Stress managment & Burn-out preventie

In deze coachingssessies richt ik mij op het ondersteunen van managers en medewerkers bij het effectief omgaan met werkdruk, stress en het voorkomen van burn-out. Samen onderzoeken we de bronnen van stress en identificeren we triggers die kunnen leiden tot overbelasting.

Door middel van praktische strategieën en technieken voor stressmanagement, zoals timemanagement, prioriteiten stellen en grenzen stellen, help ik individuen om hun veerkracht te vergroten en een gezonde werk-privé balans te vinden.

 

Daarnaast bied ik inzichten en advies over het herkennen van de symptomen van burn-out en het nemen van preventieve maatregelen. Dit omvat het bevorderen van zelfzorg, het creëren van ondersteunende werkomgevingen en het aanleren van coping mechanismen om stressvolle situaties effectief aan te pakken. Mijn doel is om managers en medewerkers te empoweren, hun welzijn te bevorderen en organisaties te helpen een cultuur van gezondheid en welzijn te creëren.

Veranderen vraagt Lef

Een oplossing wordt nooit eigen, als je niet eerst het probleem erkent en omarmt.

De kunst is om je te verbinden met de verandering en te ontdekken op welk gebied jij het verschil wilt maken.

Als je inziet hoe je van betekenis wilt zijn voor jezelf en voor anderen, kun je staan voor de keuzes die je maakt.

Man in kajak

Wat levert het u op?

Het inschakelen van mijn diensten kan organisaties, teams en gezinnen verschillende voordelen opleveren:

 

 1. Verbeterde communicatie: Door te werken aan communicatievaardigheden en het oplossen van conflicten, kunnen organisaties, teams en gezinnen een betere onderlinge communicatie ontwikkelen. Dit leidt tot duidelijkere en effectievere communicatie, waardoor misverstanden worden verminderd en relaties worden versterkt.

 2. Verhoogde productiviteit: Door het verminderen van stress en het oplossen van conflicten, kunnen organisaties en teams een gezondere werkomgeving creëren waarin medewerkers zich ondersteund en gewaardeerd voelen. Dit kan leiden tot een verbeterde productiviteit en prestaties binnen de organisatie.

 3. Betere relaties: Door middel van coaching en relatiecoaching kunnen gezinnen en teams hun onderlinge relaties verbeteren. Dit kan leiden tot een groter gevoel van verbondenheid, begrip en steun binnen het gezin of team.

 4. Effectief conflictmanagement: Door mediation en conflictbegeleiding in te zetten, kunnen organisaties en teams leren hoe ze conflicten op een constructieve manier kunnen aanpakken en oplossen. Dit helpt om escalatie te voorkomen en draagt bij aan een positieve en harmonieuze werkomgeving.

 5. Persoonlijke groei: Individuele coaching kan medewerkers en gezinsleden helpen bij het identificeren van persoonlijke doelen, het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Dit kan leiden tot een verbeterd zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Kortom, het inschakelen van mijn diensten kan organisaties, teams en gezinnen helpen om hun doelen te bereiken, hun relaties te versterken en een positieve verandering te bewerkstelligen binnen de organisatie of het gezin.

Wat zeggen anderen
Hester prikkelt en daagt je uit om te onderzoeken welke droom er in je sluimert en waar je hart van openspringt. Systemische familie dynamieken en patroon worden daar deskundig in meegenomen om te dienen in het vinden van je eigen pad.

Marjan Faber

Therapy Session

Mijn aanpak

Mijn Unieke Benadering: Ik werk volgens systemische principes en integreer NLP-oefeningen. Zo heb ik als coach mijn eigen effectieve aanpak ontwikkeld. In het traject is vertrouwen essentieel. Pas dan kunnen we samen jouw doelen bereiken.

 1. Gratis 15-minuten Intakegesprek: We starten altijd met een vrijblijvend (telefonisch/online) intakegesprek (15 minuten). In dit gesprek kun jij je vraag/vragen formuleren en kijken we samen of ik de juiste hulp kan bieden. Dit gesprek is altijd kosteloos.

 2. Uitgebreide Eerste Sessie (1,5 uur): In deze sessie onderzoeken we jouw vraagstuk.  Op basis hiervan kunnen we een schatting maken van het verwachtte benodigde aantal sessies.

 

Laten we samen aan jouw groei werken.

Waarmee kan ik je op weg helpen

 • Zegt je lichaam al heel lang nee?

 • Is je lichaam in onbalans?

 • Heb je allerlei vage/gekke kwaaltjes met je gezondheid?

 • Heb je energiegebrek, word je s'morgen al moe wakker en sleep je jezelf door de dag?

 • Lig je s'nachts wakker van het piekeren?

 • Vind je het moeilijk om rust en ontspanning te vinden?

 • Is je hoofd vol?

 • Ben je prikkelbaar?

 • Heb je een opgejaagd gevoel?

 • Heb je het gevoel dat je vele ballen in de lucht moet houden?

 • Weet je niet meer waar je moet beginnen?

 • Heb je aldoor last van stemmingswisselingen?

 • Overweeg je verandering in relatie, baan of bedrijf?

 • Snak je verandering in werk maar weet je niet waar te beginnen?

 • Heb je een verminderd zelfbeeld?

 • Ben je vergeetachtig en heb je last van verminderde concentratie?

 • Wil je je persoonlijke koers aanpassen en je bedrijf daarmee verweven?

 

Laten we samen praten en jouw ideale pad bepalen

34©FvdS_Hester_72dpi_18 november 2022_edited.jpg
bottom of page